Skip to main content

TT-Lasitus – Hämeenlinna - Forssa - Vihti

Lasiterassit ja terassilasit

Lasiterassi ja terassilasit

Lasiterassi ja terassilasit omakotitaloon tai kesäasunnolle rakennetaan joko valmiille terassille tai aloitamme rakentamisen suunnittelusta alkaen. Kaikissa tapauksissa tärkeintä on huomioida tilaajan toiveet uuden terassin toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä.

Suunnittelusta valmiiseen terassiin

Lasiterassin ja terassilasituksen suunnittelu aloitetaan mitoituksesta, piirustuksista sekä toimenpideluvasta. Toteutamme rakentamisen kokonaisurakointina alusta alkaen. Rakennamme patiot ja katteet sekä kestävän runkorakenteen puusta tai alumiinista lasiterassille sopivaksi.

Lasiterassin ja terassilasituksen voi rakentaa kaikkina vuodenaikoina. Talvikausi on rauhallisempaa, jolloin myös lupakäsittely voi tapahtua nopeammin.

Valmisterassi voidaan rakentaa joko puu- tai alumiinirunkoisena.

Lasitukset ja mekaniikka

Yhdistämällä Alutec Vista -lasikattojärjestelmän Alutec -terassilasituksiin, saadaan rakennettua olohuonemainen tila, jossa luonnonläheisyydestä voi nauttia säältä suojassa.

Terassilaseissa on valinnan varaa:

  1. Pystypuitteelliset (karmilliset) terassilasit
  2. Pystypuitteettomat, sivuille limittäin liukuvat terassilasit
  3. Kääntyvä terassilasit

Lisäksi voit valita myös:

  1. Liukulasit
  2. Lasikatot

TT-Lasitus & Alutec

Lasiterassit ja terassilasit rakennetaan takuutyönä. TT-Lasitus on 100% kotimainen yritys Tammelasta. Luotamme laatuun ja myös tavaran toimittajiimme – Alutec on luotettava suomalainen terassi- ja parvekelasitusten sekä -järjestelmien toimittaja Ylivieskasta.

Kaikki asennetut lasiterassit ja terassilasit kuuluvat myös huollon piiriin. Tavoitat meidät tarpeen tulle myös silloin kun terassi kaipaa huoltoa.

Lasikaiteet ja lasikatot tuovat myös ilmettä kokonaisuuteen. Suunnitellaan yhdessä upea kokonaisuus, jossa on lupa viihtyä!

Toteutuksia

Jätä soittopyyntö

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.